top of page
ulu_Meat.jpg
Menu in English

Këtu në «ulu», ne besojmë në fuqinë e ushqimitpër të
bashkuar njerëzit dhe për të zgjeruar horizontet tona të artit të kuzhinës.

Ju ftojmë të jeni mendjehapur dhe kuriozë për të eksploruar shijet e ndryshme të menusë sonë. Nga brigjet e Mesdheut deri në kënaqësitë globale gastronomike, ne ofrojmë një shumëllojshmëri përzgjedhjesh të ushqimeve të freskëta dhe të vibrante të bëra me dashuri dhe pasion.

menu 2024

DEAR GUESTS  TË DASHUR MIQ

At «ulu», we believe in the power of food

to bring people together and expand our culinary horizons. We invite you to be open-minded and curious in exploring the diverse flavors of our menu. From the shores of the Mediterranean to global gastronomic delights, we offer a diverse selection of fresh and vibrant dishes made with love and passion.

MENUJA NE SHQIP
bottom of page